Over ons

Alulox

Hallo!

Mijn naam is Esli en ik ben de oprichter van Alulox.
In België is er al een tijdje nood aan leveranciers van sign constructies. Voor het bestellen van publiciteitsconstructies moest er vaak naar het buitenland gekeken worden. Het werd tijd dat er resellers op de Belgische markt kwamen. Deze nood heeft mij op het idee gebracht Alulox op te starten. We staan in voor het verwerken van aluminium-, Inox- en metaalconstructies voor jouw reclame. Onze jaren ervaring garanderen een kwalitatief aanbod, zo hebben we al tal van projecten tot een goed einde gebracht. Kijk zeker eens naar onze realisaties!

Constructies

De technisch Adviseur, die ben ik. Mijn naam is David en ik ben verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het constructieproces. Mijn hoofddoel is de klanten 100% tevreden maken en dit wil ik bereiken door mijn werk zeer nauwkeurig uit te voeren. 

Lassen

Bij Alulox beschikken we over een eigen lasafdeling. We lassen de resellers allemaal zelf zodat we kwaliteit kunnen garanderen.
Ik ben Tom en dit is mijn taak binnen het bedrijf.

Lakken

Ik ben Piet en het lakken neem ik op mijn rekening.
We hebben een eigen lakkerij waardoor we dus goedkoper en sneller jouw producten kunnen klaarstomen.

Overtuigd? Vraag uw offerte aan!

Vraag hier makkelijk je offerte aan. We zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Je kan ons telefonisch bereiken of via mail.
Of je kan simpelweg op onderstaande knop klikken waarbij je enkele gegevens moet invullen die wij zullen ontvangen. Tot snel!

Contacteer ons
+32 (0)56 89 09 99
info@alulox.be
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×